DRUK DRUK DRUK…

Een nieuw concept, een nieuw bedrijf, lang leve het nieuwe OntdekEenKasteel! Maar voordat we daar op gaan proosten, moet er nog het een en ander gebeuren…  En daar zijn we dus heeeeel druk mee.

We, dat zijn Joanne Littooij en Hiske Hendriks. Samen gaan we er voor zorgen dat het druk wordt op “onze” kastelen. Omdat er geweldige artiesten optreden, omdat er superleuke workshops worden gegeven, omdat er spraakmakende exposities worden gehouden, omdat er bijzondere diners plaatsvinden, omdat er interessante beurzen worden georganiseerd, omdat er nieuwe producten worden gepresenteerd, omdat omdat omdat… 1001 ideeën!

Druk druk druk dus. En niet alleen met het omzetten van al die ideeën in verrassende arrangementen of met het vernieuwen van deze website. We rijden van kasteel naar kasteel om ons concept toe te lichten. We rijden van provincie naar provincie om kennis te maken met potentiële partners. En onderweg lunchen we ons suf met mensen uit alle windrichtingen die graag “iets op een kasteel willen”. En dan hebben we het nog niet gehad over het noodzakelijke administratieve gedoe.

Maar het is ZO LEUK! En als dan blijkt dat het werkt dan geeft dat zo veel energie! Dussss… dat proosten? Dat hebben we toch maar vast gedaan! Omdat we enorm enthousiast zijn en geloven in het nieuwe OntdekEenKasteel  

Wordt vervolgd…