Huwelijksnacht

Gasten op een huwelijksdag ontvangen op een toplocatie voor diner en feest, op een kasteel of landgoed kan dat zonder twijfel.

Met elkaar in intiem of juist groot gezelschap genieten van een diner dat met zorg geheel naar wens is samengesteld voor het bruidspaar. In een prachtige stijlkamer, salon met haardvuur of zelfs in de kasteeltuin, het kan! Kastelen bieden zoveel mogelijkheden.

En dan aansluitend een sprankelend feest waarbij iedereen in sfeervolle ruimtes kan genieten van muziek en dans. De locaties aangesloten bij ‘Ontdek Een Kasteel’ zijn er uitermate voor geschikt.

 

‘Ontdek Een Kasteel’ voor een romantische huwelijksnacht

De huwelijksnacht in een bruidssuite op een kasteel doorbrengen is een prachtige afsluiting van een huwelijksdag! Romantischer kan het bijna niet. Op diverse kastelen is het mogelijk om de gehele huwelijksdag te vieren en soms beschikken deze prachtige locaties dan ook nog over een bruidssuite.

Voor een of meerdere dagen zorgeloos genieten van de weelde; onze toplocaties zijn hiervoor enorm geschikt. Ze zijn van vroeger èn van nu, de grootsheid van vroeger met het comfort dat nu gewenst wordt.

Vraag bij de kasteeleigenaar naar de mogelijkheden voor de bruiloft. De gastheer en gastvrouw ontvangen iedereen graag en informeren uitgebreid over de mogelijkheden rondom de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner, het feest en de bruidssuite.

Home

Online casino